Loading...
Computer Life Ν. Ημαθίας Computer Life Ν. Ημαθίας
COMPUTER LIFEΝ. ΗΜΑΘΙΑΣ

Ιστορικό της Computer Life Ν. Ημαθίας

Η COMPUTER  LIFE  N. ΗΜΑΘΙΑΣ ιδρύθηκε το 1987. Η σημερινή εταιρική μορφή με βασικό εταίρο τον κ. Σταύρο Τσέλιο υφίσταται από το 1987. Είναι η πρώτη εταιρία πώλησης και υποστήριξης ολοκληρωμένων και ποιοτικών  μηχανογραφικών συστημάτων στην περιοχή των Νομών Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας.

Στόχος αυτής της εταιρίας ήταν και είναι, το να προσφέρει στις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής τη δυνατότητα μηχανογραφικής οργάνωσης, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες μέσω ολοκληρωμένων και λειτουργικών συστημάτων.

Στον τομέα του SOFTWARE (λογισμικό), σε συνεργασία με την Computer Life A.B.E.E., δημιουργήσαμε τα συστήματά μας με γνώμονα την υψηλή αξιοπιστία και την ανταπόκριση στις ανάγκες του πελάτη.

Από το 2011, είμαστε μας, αντιπροσωπεύουμε την Epsilon Net, τη μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής εμπορολογιστικών εφαρμογών και εφαρμογών διαχείρισης προσωπικού στην Ελλάδα. Σχεδόν όλα τα στελέχη της τεχνικής υποστήριξης εφαρμογών, είναι πιστοποιημένα σε εφαρμογές, που καλύπτουν το σύνολο των προϊόντων της.  Από το 2017 είμαστε PLATINUM PARTNER της Epsilon Net και μας απονεμήθηκε το πανελληνίως 1ο Βραβείο Εξυπηρέτησης Πελατών.

Στον τομέα του HARDWARE (ηλεκτρονικός εξοπλισμός και αυτοματισμοί γραφείου), η εταιρία μας πάντα αντιπροσώπευε και προωθούσε τα προϊόντα μεγάλων επώνυμων εταιριών όπως την OLIVETTI, την BULL, την IBM, την PANASONIC κ.ά. και  στη συνέχεια τα υποστηρίζει με πληρότητα και συνέπεια.

Με αυτούς τους συνεργάτες η Computer Life Ν. Ημαθίας ξεκίνησε την επιτυχημένη της πορεία στην περιοχή. 

Η πολιτική της πλήρους υποστήριξης και της συνέπειας εκτιμήθηκε από τις εταιρίες της περιοχής και αποτέλεσε τη βάση μιας εντυπωσιακής ανάπτυξης για την Computer Life, παρά την εξαιρετική σκληρότητα που ανέκαθεν χαρακτήριζε την αγορά της Πληροφορικής.

Η COMPUTER  LIFE  Ν. Ημαθίας έχει στη διάθεση της πλήρως ενημερωμένα πάνω στην επιστήμη της πληροφορικής στελέχη, τα οποία είναι σε θέση - ανά πάσα στιγμή - να βοηθήσουν στην εκπλήρωση οποιασδήποτε επιθυμίας του πελάτη που αφορά το αντικείμενο της εργασίας τους και των γνώσεών τους.

Το δυναμικό της εταιρίας ενισχύει η τεχνογνωσία (know how) σε πολλά τεχνολογικά επιτεύγματα και η γνώση του τρόπου λειτουργίας της αγοράς, με τη συνεχή λήψη μηνυμάτων, βάσει των οποίων η COMPUTER  LIFE αναζητεί νέους ορίζοντες πάνω στην επιστήμη που υπηρετεί.

Η κατά την άποψη μας σωστή επεξεργασία των στοιχείων που συλλέχθηκαν σ’ αυτά τα πάνω από τριανταπέντε (35) χρόνια λειτουργίας της εταιρίας, απέδωσαν καρπούς τόσο στην ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών όσο και στην καλύτερη δυνατή προσέγγιση των αυτοματοποιημένων συστημάτων.

Κύριο μέλημα της COMPUTER  LIFE είναι το "after sales suport", το οποίο αποτελεί και τον κύριο μοχλό της ανάπτυξης της.

Αυτό θα αποτελέσει και μελλοντικά την πολιτική της και μαζί με τα προηγμένα προϊόντα της στοχεύει  σε μια ακόμη πιο δυναμική ανάπτυξη στην απαιτητική αγορά της πληροφορικής.

Η εταιρεία, διαθέτει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για την άριστη κάλυψη των συστημάτων της και υπόσχεται την συνέπεια και την αξιοπιστία στις προτάσεις της.

Απόδειξη της διαρκούς ανησυχίας και της προσπάθειας της Computer Life Ν. Ημαθίας να διατηρεί την πρωτοπορία της, σε σχέση με τις εταιρίες πληροφορικής στους νομούς Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας, είναι και το ότι από τον Ιανουάριο του 1996 εγκατέστησε στη Νάουσα τον πρώτο κόμβο Internet στην περιοχή σαν αντιπρόσωπος της εταιρίας EXPERT-NET.

H εταιρία, έχοντας στο πελατολόγιό της μεγάλες εξαγωγικές εταιρίες, οργανισμούς Δημοσίου καθώς και επιτυχημένους επαγγελματίες, αποφάσισε να επενδύσει - με ίδια κεφάλαια - στο Internet, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της καλύτερη και γρηγορότερη υποστήριξη αλλά και την πληρέστερη πρόσβασή τους στον χώρο της Πληροφορικής.

Τον Αύγουστο του 1996 ήρθε σε συμφωνία με την εταιρία τηλεπικοινωνιακών και τηλεματικών εφαρμογών FORTHNET Α.Ε. και από τότε αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπό της στο νομό Ημαθίας.

Από τον Δεκέμβριο του 1996 και πάντα σε συνεργασία με την FORTHNET, λειτουργεί κόμβος Internet και στη Βέροια, ο οποίος στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Computer Life.

Από το Μάρτιο του 2008, η εταιρία λειτουργεί και το NOVA SHOP στη Βέροια.

Η COMPUTER LIFE Ν. Ημαθίας, δίνοντας έμφαση τόσο στην κατασκευή και διάθεση λογισμικού, όσο και στη συνολική - υψηλής στάθμης - υποστήριξη των προϊόντων που διαθέτει, κατάφερε τα τελευταία 20 χρόνια να δημιουργήσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο προφίλ.

Με στρατηγική τη διατήρηση της καλής φήμης μας, την απόκτηση νέων πελατών, την δημιουργία πιστών πελατών και την αύξηση του μεριδίου αγοράς, εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το παγκοσμίως γνωστό πρότυπο ISO 9001:2008, με απόλυτη δέσμευση, πίστη και αφοσίωση, σε κάθε επίπεδο διοίκησης, σε όλες μας τις υπηρεσίες, διαθέτοντας τους κατάλληλους κάθε φορά χρηματικούς και ανθρώπινους πόρους.

Ο έλεγχος και η  επιβεβαίωση της επιτυχίας μας γίνεται με τη μέτρηση του βαθμού ικανοποίησης του πελάτη.

Top of page
Κλείσιμο Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε