Η COMPUTER LIFE Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιό-τητας ISO 9001:2008, πιστοποιημένο από την TUV RheinlandHellas S.A.

CAD/CAM

Η Computer Life με εμπειρία άνω των 20 χρόνων σε ολοκληρωμένες λύσεις CAD/CAM και την συνεχή έρευνα των τεχνολογικών εξελίξεων πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση αναγκών του πελάτη, ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των αυτόματων κοπτηρίων και plotters της Algotex στην Ελλάδα.


Η Γερμανική εταιρία Koppermann, είναι ο δημιουργός του δημοφιλούς προγράμματος TEX-DESIGN™ για τον ηλεκτρονικό σχεδιασμό μόδας και του TEX-STORE™ ολοκληρωμένης λύσης τρισδιάστατης εξομοίωσης χώρων πώλησης ρούχων. Τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την Computer Life.Η Autex και η Computer Life, παρουσιάζουν τη ολοκληρωμένη σειρά απλωτικών συστημάτων που με την προηγμένη τεχνολογία τους δημιουργούν πραγματική επανάσταση στο χώρο των CAM.

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της "MOSTOLES Industrial sa" για την Ελλάδα είναι η COMPUTER LIFE S.A...

 

Η αυτόματη τοποθέτηση που σας ταιριάζει απόλυτα...

To Nest-IT είναι το νέο λογισμικό της Computer Life.
Δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη της αγοράς για μια ευέλικτη, δυναμική και προσιτή λύση αυτόματης τοποθέτησης με ουρά αναμονής.Οι άνθρωποί μας έχουν τεράστια εμπειρία στα προϊόντα Cad/Cam και υποστηρίζουν τα προϊόντα Investronica από το 1990...