Η COMPUTER LIFE Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιό-τητας ISO 9001:2008, πιστοποιημένο από την TUV RheinlandHellas S.A.

Navision

Computer Life as a Microsoft Dynamics Partner
Η Computer Life από τις αρχές του 2004 ανήκει πλέον στο δίκτυο των πιστοποιημένων συνεργατών της Microsoft Dynamics (Microsoft Certified Partners with Microsoft Dynamics competency), διαθέτοντας και τη υποστηρίζοντας στην ελληνική αγορά το Ολοκληρωμένο Σύστημα Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων (Enterprise Resource Planning - ERP) Microsoft Dynamics - NAV.

Η Microsoft Dynamics
Η Microsoft Dynamics, μία από τις επτά επιχειρηματικές διευθύνσεις της Microsoft, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών εφαρμογών και υπηρεσιών σχεδιασμένων να βοηθήσουν τις μικρές, μεσαίες αλλά και μεγαλύτερες επιχειρήσεις να πετύχουν καλύτερη σύνδεση με τους πελάτες, τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές τους. Οι εφαρμογές της Microsoft Dynamics αυτοματοποιούν τις επιχειρησιακές διαδικασίες που αφορούν τα οικονομικά, τη διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων, του έργου, των πελατειακών σχέσεων και της τεχνικής υποστήριξης. Οι εφαρμογές προσφέρουν επιχειρηματική γνώση για πιο επικερδείς αποφάσεις. Για πληροφορίες για τη Microsoft Dynamics
πατήστε εδώ.

Microsoft Dynamics - NAV
Η εφαρμογή Microsoft Dynamics - NAV δίνει την ελευθερία να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας, παρέχοντάς σας ένα αποτελεσματικό τρόπο να εκσυγχρονίσετε την επιχείρησή σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητα. Το Microsoft Navision σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε το σύστημα που χρησιμοποιείτε με μία πλήρως ενοποιημένη εφαρμογή, η οποία συνδέει όλα τα άτομα στην επιχείρησή σας με τους πελάτες, του προμηθευτές και τους συνεργάτες σας μέσω του Internet, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Για αυτούς τους λόγους, περισσότερες από 57.000 επιχειρήσεις σε 60 χώρες χρησιμοποιούν καθημερινά το Microsoft Navision.

Computer Life & Microsoft Dynamics - NAV
Σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη και έντονα ανταγωνιστική αγορά, η 20ετής παρουσία της Computer Life στο χώρο και η εμπειρία των στελεχών της, εγγυάται τόσο την βέλτιστη παραμετροποίηση και προσαρμογή του Microsoft Dynamics-Navision στις ανάγκες της επιχείρησής σας, όσο και την τεχνική υποστήριξη μετά την εγκατάσταση του. Με την πιστοποίηση των ειδικευμένων στελεχών από τη Microsoft σε επίπεδο πώλησης, συντήρησης και εκπαίδευσης πάνω στη λειτουργία του Microsoft Dynamics-NAV, η Computer Life δεν προσφέρει απλά ένα από τα κορυφαία λογισμικά του χώρου. Προσφέρει ένα ακόμα εργαλείο στους συνεργάτες της στη συνεχώς εξελισσόμενη αγορά του σήμερα.